Български
Търси
Галерия

За нас

HISUN MOTORS Group

Може да не Ви е най-познатото име в моторният бранш или вече може би се радвате на някой от многото ни модели UTV и АТV. В продължение на години, HISUN MOTORS Group е произвел продукти за някои от най-големите имена в UTV и ATV сектора. В действителност, HISUN MOTORS Group последователно се нарежда сред най-големите доставчици на UTV в САЩ и Канада, година след година.

Основана през 1988 година в КНР, издържала изпитанията на времето и спечелила доверието на много клиенти по цял свят, сега нашата компания се нарежда сред първите три фирми-производители на АТV и първа, като производител на UТV в Китай. Производствените ни бази са разположени в/у площ от над 600 000 кв.м. в КНР и над 100 000 кв.м. в САЩ, като включват активи за няколко млрд. долара и над 3000 служители.

HISUN MOTORS Group притежава всички национални и световни необходими сертификати ,като CCC, COP, E3,EPA ,E-mark, ISO. Отношението към всеки детайл и строгите системи за контрол на качеството в съответствие с QMS стандартите ,ни дават правото да се гордеем ,че сме изпълнили нашият ангажимент като производител на иновативни и високопроходими превозни средства, които отговарят или надвишават международните стандарти.

 

ПЪРВИЯТ V-ОБРАЗЕН ДВИГАТЕЛ 

               ПРОИЗВЕДЕН В КНР

Роботизирано производство

27 точкова система на качестово

Два изследователски центъра

Затворен цикъл и производство на 75% от детайлите на вашето UTV/ATV


  • Електронно впръскване на горивото
  •         Delphi Multech© – Великобритания
  • Съединители и скоростни кутии –                          CVTеch Канада
  • Трансмисионни ремъци – Bando-Япония

Тестов полигон /25 000 кв.м./ разработен и създаден от американски специалисти и състезатели по офроуд

GRAB SOME SUN

© 2016 - 2024 Всички права запазени